Okulumuz Hakkında

Meram Niyaz Usta İlkokulu
HAVZAN MAH. BOZTEPE SK. NİYAZİ USTA İ.Ö.O. BLOK NO 4 İÇ KAPI NO 1 MERAM / KONYA
03323206249
03323210065
https://niyazusta.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Eğitim çocuğa saygı ile başlar" parolasıyla öğrenci veli memnuniyeti oluşturmaktaki kararlılığı, üstün nitelikli eğitim kadrosu, modern ve öğrenci merkezli çoklu zekâ eğitimi uygulamaları ile Konya’da ve Türkiye´de model oluşturmak, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde en önde olmaktır.

MİSYON

Niyaz Usta İlkokulu’nda başarı tesadüflere bırakılmaz. Çocuklarımızın küçük yaşlardan itibaren başarılı olmayı alışkanlık haline getirmeleri okulumuzun en büyük misyonlarındandır. Bu bağlamda,*Mutlu öğrenciler yetiştirmek, *Bilginin sınırsızlığını hissettirmek, *Öğrencilerimizi dünya vatandaşı olarak yetiştirmek, *Öğrencilerin kültür varlıklarına sahip çıkarak,onlara yardımseverlik ve sosyal sorumluluk ilkelerini aşılamak önde gelen hedeflerimizdendir

BAŞARILAR

Sportif Faaliyetlerde minikler yüzme şampiyonlıkları, Wushu şampiyonlukları, Geleneksel Çocuk oyunları şampiyonlıkları ile öğrencilerimiz baş tacı olmuşlardır.
Öğretmen :68
Öğrenci :2153
Derslik :24
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :2
Kütüphane Kitap Sayısı :700
Öğretim Şekli :İkili

Öğretim Şekli

İkili

Ders Başlama ve Bitiş

07:30-17:40

YABANCIDIL

İngilizce

Isınma Şekli

Doğalgaz

Servis Bilgisi

Okul servisleri öğrencilerimizi güvenle taşımaktadır.

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Meram Merkez İl merkezine 10 dk. uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Tapu ve Trafik tescil kurumlarının kuzey doğusunda bulunmaktadır.

Sportif Etkinlikler

Sportif Faaliyetlerde minikler yüzme şampiyonlıkları, Wushu şampiyonlukları, Geleneksel Çocuk oyunları şampiyonlıkları ile öğrencilerimiz baş tacı olmuşlardır.

Bilimsel Etkinlikler

Bilim merkezi gezileri ile öğrencilerimiz teknolojik gelişmelerden haberdar olmakta ve merak uyandıran faaliyetlerde farkındalık oluşmaktadır.

Proje Çalışmaları

Okulumuz Erasmus KA101 Personel Hareketliliği projelerine başvurmuştur. E-Twining projeleride hakeza hız kesmeden devam etmektedir.Tubitak 4004 proje hazırlıkları yapılmaktadır.

Yurtdışı Proje Faaliyetleri

Okulumuz Erasmus KA101 Personel Hareketliliği projelerine başvurmuştur. E-Twining projeleride hakeza hız kesmeden devam etmektedir.